Blog

Munkásszálló Törökbálint, avagy miért érdemes rövidebb időre is igénybe venni a munkásszálló alternatíváját?

Munkásszálló Törökbálint, avagy mindent a munkásszállók lehetőségéről

Alapvetően abszolút azon az állásponton vagyok, hogy mindig a leginkább gazdaság hatékonyabb döntéseket szükséges meghoznunk, hiszen pontosan soha sem tudhatjuk, hogy a holnap mit fog hozni. Pontosan láthattuk a Covid, pandémia időszakában, hogy bizony elképesztően hamar tudnak egyik pillanatról a másikra teljesen megváltozni a dolgok és akár teljesen felborulni is. Számomra egészen elképesztő és talán soha nem gondolt opció volt, hogy olyan szintű munkaerő túltengés legyen, hogy hirtelen Törökbálintra tegyenek át 0-24-es műszakba és a Törökbálinti munkásszállót kelljen igénybe vennem, azokon a napokon mikor éppen dolgoznom kellene. Számomra egészen elképesztő, hogy végül ez az opció lett a lehető legjobb választás számomra, pedig őszintén be kell, hogy valljam, de a munkásszálló Törökbálint lehetőségén sem gondolkoztam, hiszen jól bejáratott munkahelyem volt egy Balaton közeli építkezésen, ahol történetesen nyaralónk is volt, így abszolút nem volt még opció sem, hogy esetlegesen mondjuk nem is tudom, hirtelen áthelyezzenek vagy hasonlók.

Hiszen kiváló emberekkel dolgoztam, akiknek a munkájukkal az összhangom mondhatni tökéletes volt. Természetesen egészen 2020 márciusáig úgy láttuk, hogy minden rendbe ez bőven fog így még maradni egészen addig, amíg le nem zajlik az építkezés, majd hirtelen jött a nagy változás és mintha teljesen összeomlott volna minden. Egészen meglepődtem, hogy ilyen egyáltalán létezhet. Őszintén szólva ez előtt még a legrosszabb rémálmomban sem fordult meg a fejemben, hogy esetlegesen ilyesfajta csapás történhet az emberiséggel és tessék, minden egy pillanat alatt összeomlott, pontosan úgy, ahogy az építkezés költségvetése is, amin éppen dolgoztam, így teljesen félbe maradt az egész építkezés, mondván, hogy a költségvetésbe abszolút nem fér bele a továbbiakban a folytatás.

Hogy alakult a munkásszálló Törökbálint élményem?

Számomra őszintén szólva ez elképesztően sokkoló volt, hiszen valljuk be abban a pillanatban, hogy melletted összeomlik minden olyan szintű pánikroham tus elkapni, hogy az lehengerlő. Be kell, valljam esetemben is abszolút így történt. Egyik pillanatról a másikra, úgy éreztem, hogy kihúzták a lábam alól a talajt és vége, nincsen tovább, nincsen más opció, csakis kizárólag egyetlen egy lehetőség van, mégpedig, hogy újabb munkahelyre kérvényezzem magam, ugyanis csakis ebben az esetben tudunk esetlegesen egyről a kettőre lépni, hiszen amennyiben nincsen munkám, úgy tulajdonképpen számomra összeomlott a világ. Így azonnali hatállyal áthelyezésemet kérvényeztem, melyet engedélyeztek is méghozzá meglepő módon Törökbálintra. Őszintén szólva kissé meglepődtem, amikor Törökbálintra helyeztek át, hiszen elképesztően messze kerültem az addigi munkahelyemtől, mely miatt éppenséggel akkor lent maradtam a nyaralónkba Balatonon. Így természetesen azonnali költözésre lettem mondhatni kényszerítve, így szálláshelyek után kellett néznem Törökbálinton. Így találtam meg a munkásszálló Törökbálint opcióját, mely jelen esetben abszolút életmentő azonnal költözhető, átmeneti opció volt nálam. Így fel is kerestettem a munkahelyemmel az adott lehetőséget, így tulajdonképpen szinte azonnal költözhető volt számomra a munkásszálló Törökbálint lehetősége. Számomra abszolút egyértelmű volt, hogy ez egy kiváló lehetőség, és akit bővebben érdekelne az adott opció, az mindenképpen látogasson el a http://munkasszallok.hu/varos/torokbalint/ weboldalára és garantáltan megtalálja a számára leginkább kedvező opciót. Hiszen véleményem szerint sok esetben elképesztően nagy segítség lehet az adott alternatíva. Így mindenkinek ajánlom, hogy keresse fel az adott lehetőséget.

A munkásszálló Törökbálint opciójáról, avagy miért választottam ezt az alternatívát ideiglenesen?

Számomra természetesen azonnal költözhető szállásra volt szükség, hiszen egyértelmű volt, hogy a munkámat már tulajdonképpen szinte másnap el kell kezdeni az új munkahelyen, a Balaton – Törökbálint közötti ingázás, pedig egyszerűen, nyilván abszolút nem volt opció, hiszen az igencsak megerőltető lett volna, így természetesen elengedhetetlenül fontos volt egy azonnali szálláshelyet találni. Így találtuk meg a munkásszálló Törökbálint opcióját, mely úgy gondolom abszolút kiváló lehetőségnek bizonyult abban a tekintetben, hogy ténylegesen azonnal el tudtak szállásolni, miután a munkahelyem megkereste őket és egészen addig biztosítanak számomra szállást, ameddig nem találok megfelelői opciót Törökbálint környékén.